Iedere zelfstandige in Nederland verdient een solide vangnet. Daar bedoelen wij mee: één dat bij jou past, je daadwerkelijk opvangt als je uitvalt en dat je zonder gedoe en kleine lettertjes kunt regelen. Bekijk hieronder de Tulpenfonds vangnetten.

Wat is de rol van ActivaSZ?

Voor de begeleiding tijdens arbeidsongeschiktheid zet het Tulpenfonds de specialisten van ActivaSZ in.

Het Tulpenfonds is een dienst van VSZ.
ActivaSZ is één van de partners met wie VSZ samenwerkt.

Heb je een vraag over het Tulpenfonds of over de dienstverlening van ActivaSZ?

Vul dan onderstaand formulier in. We nemen snel contact met je op.
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen in de database van ActivaSZ. U kunt te allen tijde uw gegevens laten wijzigen dan wel laten verwijderen. Daarvoor kunt u alsmede gebruik maken van het contactformulier. Uw gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld, tenzij anders aangegeven. Uw gegevens worden op beveiligde servers in Nederland opgeslagen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar ons Privacy Policy onderaan de website.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom begeleiding voor zzp’ers?

Het Tulpenfonds heeft onderzocht wat elke zzp’er bij arbeidsongeschiktheid nodig heeft. Dat is steun bij en vergoeding voor het nemen van preventieve maatregelen. In het geval van ziekte is het van belang om direct actieve hulp te krijgen om zo snel mogelijk het werk weer op te kunnen pakken. In het geval van langdurige ziekte speelt ook financiële zekerheid een belangrijke rol.

Het Tulpenfonds begrijpt de gedrevenheid van een zzp’er om te willen blijven werken. Het Tulpenfonds biedt daarom een totaalpakket van diensten en een ondersteunende uitkering.